onsdag, november 11, 2015

Amazinkgänget öppnar säsong 2 i Kapstaden!

 Många är vi som njutit av den härliga musicalshowen på Amazink i kåkstaden Kayamandi genom åren. Fantastiska artisten/regissören/koreografen/sångaren och "dynamo diva" Ramaine Barreiro-Lloyd har genom åren tränat oerfarna ungdomar från Kayamandi till att bli ett härligt proffsigt gäng, och föreställningarna har bara blivit bättre och bättre för varje år.

I slutet av förra säsongen uppmärksammades ensemblen av en hotelldirektör inne från Kapstaden som hade tagit sig till Kayamandi och Amazink-teatern efter att ha hört rykten om gruppen och deras show. Han åkte raskt hem till sitt hotell och byggde en skräddarsydd teater för gruppen, och sedan dess är The Rockwell Hotel deras nya hemmaarena. Vi hann se deras nya "dinner show" Shiza iKapa (The Heat of Cape Town) inne i Kapstaden i april innan vi åkte till Sverige, och nu är det alltså dags för en ny uppsättning att ha premiär. Vi har förstås huggit två biljetter till premiärkvällen nu på lördag den 14e november, och är det bara någorlunda i paritet med showen i april så lär det bli en oförglömlig höjdarkväll. Så här skrev t ex Cape Times om förra säsongens show:

"Shiza iKapa rings all the right bells and blows all the right whistles where African chic meets the Cape Flats. The repertoire is highly enjoyable from the opening Welcome to Cape Town to the big Waka Waka finale and all in between."

Showen spelas enbart på fredagar och lördagar.
KLICKA HÄR för att läsa mer och boka biljetter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar