tisdag, november 10, 2015

PADS-projektet, statusuppdatering nummer 9: PADS-påsarna har anlänt!



Hurra!!! Igår anlände 360 PADS-kit till de väntande flickorna i Kayamandi High School i "vår" kåkstad Kayamandi. Studierektor Victoria Hani och jag, Samira, tog emot leveransen och kontrollräknade alla påsar. Och på torsdag, fredag och måndag ska vi hålla informationsmöten i omgångar med alla flickor på skolan för att berätta om projektet, och informera och marknadsföra PADS-påsarna.

Dessutom anlände en kartong med påsar som vi har köpt själva för att kunna sälja dessa till alla er här i Kapstaden och vindistrikten som vill köpa PADS-kit som ni kan ge till flickor ni stöttar, städerskor, hembiträden eller andra flickor och kvinnor ni känner som ni vet inte har råd att köpa bra mensskydd. Vi har nu alla storlekar hemma hos oss i Somerset West, så kontakta oss på mailadressen i texten högst upp här på bloggen om ni vill komma förbi och köpa PADS-kit. Pris R200 per kit. Ett kit/påse innehåller tre bomullstrosor av bra kvalité och nio tvättbara högabsorberande tygbindor som sätts fast med tryckknappar i trosan.

Ett stort och varmt TACK till alla er som så generöst har bidragit till att möjliggöra denna leverans av PADS-kit till kåkstadsflickorna på Kayamandi High School!! Tillsammans kan vi göra STOR skillnad!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar