söndag, november 29, 2015

Kulinarisk artikel om Kapstaden i SvD

Margot Janse på The Tasting Room i Franschhoek
Om ni är hemma i Sverige just nu så har vi ett trevligt tips till er. Bege er genast till närmaste försäljningsställe för dagstidningar och inhandla dagens nummer av Svenska Dagbladet. I helgbilagan Resor & Mat handlar huvudartikeln kulinariska upplevelser i Kapstaden med omnejd, eller närmare bestämt Franschhoek och Biscuit Mill inne i Kapstaden.

Skribenten Anna Norström har valt att fokusera på The Tasting Room i Franschhoek, där hon förstås intagit en underbar middag på restaurangen och intervjuat köksmästare Margot Janse. I artikeln finns också härliga recept från Neil Jewell som sedan många år driver restaurangen Bread & Wine tillsammans med sin fru Tina på vingården Môreson i Franschhoek. Man nämner också marknaden och The Test Kitchen i The Biscuit Mill i stadsdelen Woodstock i Kapstaden, och även lyxiga vingården Delaire Graff som hastigast. Artikeln avslutar med en mini-guide till Kapstaden där rekommenderade boenden är Grand Roche och Twelve Apostles.

Om ni inte har tillgång till SvD eller vill läsa mer om Franschhoek kan vi rekommendera den artikel vi gjorde för lyxiga livsstilsmagasinet First Class Magazine för ungefär ett år sedan som ni hittar i digital form HÄR! Och HÄR kan ni läsa vad vi skrev om Twelve Apostles förra året i samma tidskrift. Vi var steget före SvD - så det, så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar