onsdag, november 04, 2015

Imibala Restaurant


Härom dagen var vi med våra vänner Håkan och Örjan på Bright Street nummer 18 i Somerset West och lunchade på nya, fräscha Imibala Restaurant, som genomgått en "Extreme makeover" sedan förra säsongen och dessutom fått en ny kock med tjusiga meriter på plats. Nicole Dupper har tidigare jobbat på Bushmanskloof och Bartholomeus Klipp, och det stod väldigt snabbt klart för oss att vi nu har fått ännu en riktigt bra kvalitetsrestaurang i Somerset West.

Kingklip med vermoutsås
Vi var på fiskigt humör alla fyra, så det blev kingklip för hela slanten. En ljuvlig perfekt tillagad fisk med himmelsk vermoutsås, bräserar fänkål, kapris och fina små potatisar. Mums!! Bland det godaste vi ätit på länge.

Bland efterrätterna var panacottan den klara vinnaren för dagen.

Imibala har en snygg modernt inredd matsal i ljusa färger, och också ett läckert "utedäck" där men sitter väldigt trevligt vid fint väder. Fräscht vitt är färgen som dominerar både ute och inne.

Proffsigt tillagad mat av fräscha råvaror, härliga aromer och snygga aptitretande uppläggningar.
Vi kommer snart igen!

LÄS MER HÄR om Imibala och restaurangen, som har lunchöppet varje vardag. Här finns också en deli med diverse läckerheter till försäljning.
Pannacottan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar