måndag, november 30, 2015

Lyxigt julklappstips för barn och barnbarn i Sverige


Har ni liksom vi små barn eller barnbarn hemma i Sverige som ni inte kommer att träffa till jul? Då har vi ett jättebra julklappstips till er!

Härom dagen träffade vi driftiga svenska Marie Sammeli inne i Kapstaden, där hon sedan några år är bosatt tillsammans med man och fyra barn. Marie äger och driver på distans det svenska företaget Little Jalo som producerar exklusiva, mjuka lammskinnsprodukter för barn. Alla produkter är gjorda med hänsyn till miljön och barns känsliga hud, och inga farliga kemikalier eller gifter används i produktionsprocessen. Skinnet blir bara vackrare med tiden, och de hållbara produkterna kan med fördel ärvas både av syskon och nästa generation. Kollektionen består bland annat av åkpåse, mössa, tossor och vantar i finaste lammskinn, som passar utmärkt som lyxig julklapp nu när kylan är på väg.
Marie har tagit fram ett riktigt bra erbjudande för oss på Sydafrikabloggen. Fram till den 20 december får vi alla, och även våra vänner och släktingar som vi tipsar, handla till hela 15 % rabatt på Little Jalos kollektion när vi handlar på www.littlejalo.com. Ange rabattkoden ”Blogg” när ni gör era inköp så får ni rabatten avdragen automatiskt.

Skynda att fynda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar