lördag, november 14, 2015

Boschendal


Vår flitiga fältreporter Thomas H har tillsammans med hustru Lisa besökt vingården Boschendal och kommer här med en rapport.

För några dagar sedan var vi uppe på gamla fina vingården Boschendal.
Sedan mars i år har de öppnat en ny restaurang. Den ligger med utsikt mot vackra berg och precis intill deras grönsaks- blomster sängar/land. Väl renoverad i en av de äldre flyglarna. Mycket positivt med bra o kunnig personal samt utmärkt mat. Åk upp o testa detta fina ställe.
Vidare har man en ny vinprovning (och som ni säkert vet har de bra och i Sverige mycket sålda viner) nära restaurangen, samt även brasserie med enklare mat och slaktare, bageri samt ostar.

Ja vi var så glada o nöjda när vi åkte därifrån. Åk upp o testa.
Många hälsningar Thomas

Tack för tipset Thomas och kul att ni var nöjda!
Vi var faktiskt själva där uppe för några veckor sedan och åkte då till höger direkt efter entrégrinden. Tidigare har vi alltid åkt till vänster och kommit till den fina picknickparken på vänster sida och  huvudbyggnaderna rakt fram med bland annat den restaurang som Thomas och Lisa nu besökte, fast i annan regi. Men vid vårt besök härom dagen åkte vi istället till höger innanför grindarna och kom då till en mycket trevlig vinprovning och en liten lunchrestaurang. Så vare sig man svänger till höger eller till vänster när man passerat grindarna finns mycket spännande att upptäcka på vingården Boschendal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar